Tips

Tip voor zeer goede iPhone reparatie Turnhout

Ik ging samen met mijn moeder op het internet op zoek naar iPhone reparatie Turnhout om een telefoonzaak in de omgeving van Turnhout te vinden die iPhone van mijn moeder goed zou kunnen repareren. Mijn moeder had haar iPhone namelijk tijdens het koken laten vallen waardoor het scherm was gebarsten en de camera niet meer goed werkte.

Veel zoekresultaten van telefoonzaken in de buurt van Turnhout

Toen we samen op het internet op zoek gingen naar iPhone reparatie Turnhout kregen we erg veel zoekresultaten van telefoon zaken in de omgeving van Turnhout. Nadat we een aantal websites van bedrijven hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk uit op de website van Jparts. Op de website is erg veel informatie te vinden over het bedrijf en over de wat het bedrijf aan te bieden heeft. Mijn moeder besloot na het lezen van de informatie om telefonisch contact met de telefoon zaak op te nemen om een afspraak te maken om langs te komen.

Erg goede en snelle reparatie

De monteur was erg vriendelijk en de telefoon werd gerepareerd met alleen maar 100% originele onderdelen. De telefoon was ook super snel klaar en werkte weer perfect. Mijn moeder en ik zijn daarom allebei erg tevreden over de reparatie van Jparts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *