Tips

Wat zijn betonplaten (tuin)?

Betonnen platen kun je niet alleen gebruiken voor in de industrie, maar ook voor in de tuin. Stel je wilt een schutting plaatsen, maar de grond is niet overal gelijk. Hiervoor kun je betonplaten gebruiken.

Waarom betonplaten?

Een betonplaat is heel sterk en kan daarom ook een heleboel gewicht dragen. Daarom zijn deze optimaal om te gebruiken als ondersteuning. Ze zijn heel onderhoudsvriendelijk, maar niet onderhoudsvrij. Je moet ze wel regelmatig schoon maken.

Schoonmaken van een betonplaat

Hoe kun je nou het beste een betonplaat schoon maken? De beste manier is om deze gewoon schoon te vegen. Dat kun je het beste doen wanner de plaat droog is, als dit niet het geval is gaat het vuil er namelijk een stuk lastiger af. Dit hoeft niet elke dag, maar ik raad het je wel aan om dit elke week te doen. Wanneer je dit niet doet is er kans dat al het vuil je betonplaat aantast.

Verwijderen van vlekken

Algen, mossen en bladeren kunnen vlekken aanbrengen op je betonplaat. Deze kunnen het beton aantasten. Daarom is het ook belangrijk om deze zo snel mogelijk te verwijderen. Hiervoor kun je het beste allesreiniger of gewoon water voor gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *